Več kot 400 izvajalcev pristopa SOPA o odgovornem odnosu do pitja alkohola

Novice 04.10.2018
    Na prvem skupnem srečanju izvajalcev pristopa SOPA (Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola) se je zbralo preko 400 sodelujočih, ki prihajajo iz 18 različnih lokalnih okolij po Sloveniji ter z različnih področij. Prisotni so bili strokovnjaki iz zdravstvenega, socialnega, nevladnega sektorja in zavoda za zaposlovanje ter predstavniki občin, policije.

Objavljamo razpis projekta SOPA

Novice 02.08.2018
    Športno rekreativna društva in klube vabimo k sodelovanju na nacionalnem projektu Skupaj za odgovoren odnos do pitja alkohola, ki se bo pilotno izvajal med 2018 in 2020.

Napotki za ravnanje v vročini

Novice 26.06.2018
    Vročina v okolju lahko povzroči številne škodljive vplive na zdravje, zlasti pri občutljivejših skupinah prebivalstva. Z upoštevanjem napotkov za ravnanje v obdobju visokih temperatur lahko škodljive vplive omilimo ali preprečimo.

Predstavitev publikacije Kako skrbimo za zdravje?

Novice 18.06.2018
    Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) je izdal publikacijo z naslovom Kako skrbimo za zdravje?, v kateri so zbrani podatki pete nacionalne raziskave Z zdravjem povezan vedenjski slog, ki je potekala leta 2016.

Zdravo društvo 2018/19

Novice 08.05.2018
    Nacionalna mreža športno rekreativnih društev medse vabi društva, ki menijo, da se s svojo ponudbo vadbenih programov in promocijskimi aktivnostmi vključevanja posameznikov v redno vadbo, lahko potegujejo za znak kakovosti Zdravo društvo.