Možnost brezplačne izposoje pripomočkov

• 01.04.2015
  • Člani mreže Zdravo društvo si lahko od prihodnjega tedna dalje brezplačno izposodite komplet pripomočkov za izvajanje programa Zdrava vadba in izvedbo UKK testiranj.
Pripomočke so zagotovili v podjetju Fizian d.o.o., ki predstavlja ključnega partnerja na projektu. Članom mreže Zdravo društvo tudi sicer ponujajo možnost nakupa izdelkov po nižji ceni. Njihovo ponudbo najdete na spletni strani http://fizian.si/.

Podjetje Fizian je relativno mlado podjetje, ki deluje od leta 2010. Ustanovitelj podjetja je bodoči diplomirani fizioterapevt z bogatimi delovnimi izkušnjami na področju fizioterapije. Podjetje je začelo svoje delovanje s prodajo elektrostimulatorjev, nato pa ponudbo razširilo še na mnoge druge pripomočke, ki se uporabljajo v fizioterapiji ter pripomočke za šport in rekreacijo.

Podjetje Fizian je generalni zastopnik italijanskega podjetja Globus za Slovenijo.

Na izposojo so sledeči izdelki:

• 20 elastik (2 težavnosti)
  • 15 parov ročk
  • 5 velikih žog
  • 15 palic
  • 5 pilates žog
  • 5 blazin
  • 1x goniometer
  • 1x dynamometer
  • 1x brezrokavnik s pregradami in
  • 1x ravnotežna deska

Izposoja je možna po predhodni rezervaciji na sus@sportna-unija.si ali 031 397 378. Prevzem in vračilo izdelkov se izvede v prostorih ŠUS.