Zdrava vadba v šolah: izobraževanje in licenčni seminar

12.12.2017 Novice
    Strokovni in športni kader vabimo na izobraževanje Zdrava vadba v šolah, ki bo v soboto, 20. januarja prihodnje leto v Športni hiši Ilirija. Izobraževanje šteje kot licenčni seminar.

Testiranih že več kot 200 posameznikov

06.12.2017 Novice
    Po uspešni predstavitvi na Kongresu športa za vse in izobraževanju vaditeljev, v društvih širom Slovenije že potekajo prva testiranja European Fitness Badge.

Obisk EFCS komisije v Ljubljani

05.12.2017 Novice
    Te dni v Ljubljani gostimo mednarodno komisijo Evropske federacije športa za podjetja in delavce (EFCS). Predstavniki EFCS so v Ljubljani z namenom pregleda kandidature Športne unije Slovenije in ogleda prizorišč za izvedbo Evropskih športnih iger za podjetja in delavce, ki bi se leta 2023 odvijale prav v Ljubljani.

Prednovoletno druženje članic

30.11.2017 Novice
    Ob skorajšnjem zaključku leta vas vabimo na prednovoletno druženje članic ŠUS, ki bo prihodnji četrtek, 7. decembra ob 18.18 v telovadnici Športe hiše Ilirija v Ljubljani.

Delavnica soočanja s stresom

29.11.2017 Novice
    Pretekli teden smo za Planinsko zvezo Slovenije izvedli še zadnjo delavnico v sklopu pridobitve certifikata Zdravju prijazna organizacija.