Razpis za sponzorstvo in donatorstvo

20.04.2018 Novice
    Zavarovalnica Triglav je razpisala drugi rok za oddajo vlog za sodelovanje v obliki sponzorstva in donacij. Omenjeni razpis je zelo zanimiv tudi za manjša društva in športne organizacije, ki imajo možnost pridobitve sredstev na lokalni ravni.

Prvo regijsko srečanje že v mesecu aprilu

19.04.2018 Novice
    V četrtek, 26. aprila, bo organizirano prvo letošnje regijsko srečanje članic Športne unije Slovenije, in sicer se bodo v malem nogometu pomerili udeleženci društev iz Šaleške, Koroške, Savinjske in Podravske regije. Lepo vabljeni!

Dolenc izbral lokacije vseh 42 maratonov, s katerimi bo opravil v 42 dneh

19.04.2018 Novice
    Ekstremni tekač Bogomir Dolenc je pripravil poseben športno-dobrodelni projekt 42 maratonov v 42 dneh, ki bo največji tovrstni dogodek v letu 2018 v Sloveniji in s katerim bo zbiral denarna sredstva za organizacijo Mali vitez. Po dolgem načrtovanju je izbral lokacije vseh 42 maratonov, ki jih bo pretekel med 25. avgustom in 5. oktobrom.

Razpis Veter v laseh 2018

18.04.2018 Novice
    Športne organizacije, društva in šole vabimo k sodelovanju v že 23. izvedbi projekta Veter v laseh – s športom proti zasvojenosti. Razpis za sodelovanje na projektu je odprt do 31.12.2018.

Delovna akcija v TVD Partizan Zagorje

16.04.2018 Novice
    V športnem društvu Izlake, ki so dolgoletni izvajalci programa Veter v laseh, so pretekli teden organizirali delovno akcijo in uredili okolico in notranje prostore TVD Partizana Zagorje.