• CLC izobraževanje in 12. Kongres športa za vse

  CLC izobraževanje in 12. Kongres športa za vse

  16.10.2017 Novice
  Pretekli konec tedna sta zaznamovala uspešen zaključek mednarodnega izobraževanja na področju športa za vse Cenrtified Leadership Course (CLC) in izvedba že 12. Kongresa športa za vse.
 • MOVE Congress 2017 in skupščina ISCA

  MOVE Congress 2017 in skupščina ISCA

  09.10.2017 Novice
  Predstavniki Športne unije Slovenije so se udeležili mednarodnega kongresa MOVE Congress 2017, Mednarodne organizacije za šport in kultruo ISCE. Podpredsednik ŠUS je obenem prisostvoval tudi na skupščini omenjene organizacije.
 • Srečanje IO Tafisa in 9. svetovni dan hoje

  Srečanje IO Tafisa in 9. svetovni dan hoje

  02.10.2017 Novice
  Ta konec tedna je zaznamovalo pestro dogajanje na mednarodnem področju. V Varšavi se je sestal IO Tafisa Europe, srečanje pa je sovpadlo s svetovnim dnevom hoje, ki se je pod organizacijo Tafise odvil že deveto leto zapored. Podpredsednik ŠUS je priložnost izkoristil tudi za obisk poljskega Ministrstva za šport in turizem.
 • Prvi ŠUS poslovni zajtrk: ZPO se predstavi

  Prvi ŠUS poslovni zajtrk: ZPO se predstavi

  29.09.2017 Novice
  Prvi ŠUS poslovni zajtrk je minil v pozitivnem vzdušju ob zanimivi predstavitvi, praktični delavnici in konstruktivnem pogovoru med udeleženci.
 • Brezplačne vadbe ob Evropskem dnevu športne rekreacije

  Brezplačne vadbe ob Evropskem dnevu športne rekreacije

  27.09.2017 Novice
  Danes smo v ŠUS Eurofitness centru pripravili Festival aktivnega staranja – dan brezplačne vadbe in, predavanj in delavnic, ki smo jih namenili odrasli oziroma starejši generaciji. Z dogodkom smo obenem počastili Evropski dan športne rekreacije.