Srečanje koordinatorjev in promotorjev Zdravih društev

• 16.04.2014
  • Za predstavnike in ekipo promotorjev Zdravih društev med 24. in 25. aprilom pripravljamo aktivno-družaben vikend, ki ga bomo skupaj preživeli na Otočcu, Terme Krka, Hotel Šport. Čas, ki ga bomo preživeli skupaj, bo namenjen izmenjavi mnenj in delitvi informacij ter nekaterih športnih in pustolovskih aktivnostih, ki bodo za člane Zdravih društev ob dnevu odprtih vrat Term Krka brezplačne. V petek se bomo v okviru posvetovalnega dela seznanili s potekom aktivnosti na projektu, doseganju posameznih kriterijev ter izvedbi promocijskih aktivnosti.
Pozornost bomo namenili tudi možnosti krepitve sodelovanja med zdravstveno in športno rekreativno stroko ter krepitvi mreženja med Zdravimi društvi in lokalnimi političnimi akterji.

Sobota bo prepuščena uživanju, zabavi in sproščanju v pustolovskem parku, ob igranju golfa in viteških igrah. Terme Krka imajo namreč dan odprtih vrat, za predstavnike Zdravih društev pa bo vstop na delavnice, ki bodo ob tej priložnosti potekala, brezplačen.

Poskrbeli smo tudi za ugodno namestitev. Ta za člane Zdravih društev znaša zgolj 20€/osebo na dan (polpenzion; večerja, nočitev in zajtrk), saj 50% cene sofinancira ŠUS. Tako boste lahko sobotno dopoldne izkoristili ugodno priložnost in obiskali pustolovski park, se sprostiliobh igranju golfa ali obiskali druge aktivnosti znotraj programa.

Predviden program:

Petek, 25. april:
16.00 – 18.00: posvet in delavnica Zdravih društev
20.00 dalje: večerja, nočitev

Sobota, 26. april:
7.30 dalje: zajtrk, obisk pustolovskega parka, golf,…

Svojo udeležbo lahko potrdite na elektronski naslov sus@sportna-unija.si do 20. aprila.

Vabljeni, da se nam pridružite v čim večjem številu!