Predstavitev projekta Zdravo društvo

• 07.10.2014
  • V torek, 14. oktobra v prostorih ŠUS pripravljamo predstavitev projekta Zdravo društvo. Srečanje bo namenjeno predstavitvi poslanstva in ciljev projekta ter možnosti, ki jih sodelovanje na projektu prinaša športnim društvom.
Želite biti del skupine društev, ki jih povezujejo kakovost, strokovnost in delovanje s ciljem promocije zdravega in aktivnega življenjskega sloga? Na Športni uniji Slovenije smo vzpostavili konkurenčno mrežo športnih društev s ciljem vzpodbujanja razvoja kakovostnih prostočasnih programov in krepitve sodelovanja med društvi in zdravstveno, lokalno ter športno stroko.

Zdravo društvo predstavlja središče za gibanje, druženje in informiranje, vanj pa je danes vključenih že 28 društev iz cele Slovenije. Zdrava društva imajo pomembno vlogo pri omogočanju in spodbujanju zdravega življenjskega sloga in telesne dejavnosti za krepitev zdravja.

Mrežo Zdravih društev si želimo okrepiti znotraj vseh regijskih področij v Sloveniji. Tako k vključitvi v projekt vabimo tudi vaše društvo.

Pridružite se nam na predstavitvenem srečanju, ki bo v torek, 14. oktobra ob 16. uri v prostorih Športne unije Slovenije (Vodnikova cesta 155, Ljubljana). Predstavili vam bomo poslanstvo in cilje projekta, prednosti sodelovanja na projektu za vaše društvo in možnosti, ki jih projekt ponuja vam.

Prijavite se na e-naslovu sus@sportna-unija.si do petka, 10.10.2014.