Športno društvo Adrenalina Izola

• 04.09.2015
  • Med Zdravimi društvi je tudi športno društvo Adrenalina iz Izole, ki na slovenski obali deluje že dobrih 15 let. Njihov glavni poudarek je pod eno streho združiti posameznike, ki imajo radi šport, zdrav način življenja in aktivno preživljanje prostega časa.
Člani društva imajo možnost na sproščen in zabaven način spoznati številne športne aktivnosti, saj v društvu ponujajo pester izbor različnih programov. Večina le teh se odvija v telovadnici društva, marsikdaj pa se preselijo tudi na prosto.

Med programi, ki so zasnovani na podlagi dolgoletnih izkušenj tako predsednice društva, Ksenije Cergol kot ostalih vaditeljic, so funkcionalna vadba, splošna telovadba, pilates, metabolični trening in nordijska hoja. V društvu pa z veseljem sodelujejo tudi pri organizaciji drugih športno rekreativnih prireditev in dogodkov v občini.

Kot pravi predsednica društva, Ksenija Cergol, je najboljši način razbremenitve vsakdanje psihične in fizične obremenitve prav raznolika in posamezniku prilagojena vadba.