Rožnata vesela sreda

Rožnata vesela sreda

  • 26.10.2015
  • Novembrska vesela sreda bo v znamenju rožnate barve. 4. novembra se bomo z Rožnato veselo sredo pridružili aktivnostim v rožnatem oktobru, svetovnem mesecu boja proti raku dojk, ki je tudi v Sloveniji namenjen osveščanju slovenske javnosti o raku dojk.
Pridružite se Rožnati veseli sredi, ki bo 4. novembra potekala v Kopru, Novem mestu, na Ravnah in v Ljubljani. Še enkrat bomo opozorili, da se še vedno premalo zavedamo, da smo sami odgovorni za svoje zdravje in da je za vse ljudi kot tudi za bolnike z rakom ustrezna prehrana in telesna vadba nepogrešljiv del njihovega ohranjanja zdravja. 
 
Europa Donna v svojih aktivnostih opozarja na pomen zdravega življenjskega sloga z uravnoteženo prehrano, na vzdrževanje telesne teže in vsakodnevno telesno dejavnost, še posebej pa želijo poudariti, da je vsak dan lep, pa naj bo sonce ali dež.
 
Vesela sreda je brezplačna jutranja vadba, katere pobudnik je Urbani tekač Urban Praprotnik in traja od 6.15 do 7.15 ure - tek in hoja prilagojena tudi začetnikom po ulicah, vaje za dobro počutje, druženje za zabavo. Cilj vesele srede je druženje in spodbujane drug drugega h zdravemu gibanju. 
 
Zbirna mesta:
Ljubljana: Hiša športa, Breg 2
Koper: parkirišče pred glavnim vhodom v Športni park Bonifika
Novo mesto: Stadion Portoval
Ravne: Park na Ravnah
 
Oprema: športni copati, udobna oblačila, v primeru dežja pa še anorak (+ kapa na šilt), dobra volja
 
Za koga: za vse, ki se želijo prebuditi in pripraviti na nov dan z gibanjem
 
Pridružite se nam in skrbite za svoje zdravje! Prijavite se lahko TUKAJ.