Vadba Senior FIT - ŠD BODIfit

Novice 23.05.2022
    V centrih športnega društva BODIfit po Sloveniji na tedenski bazi poteka vadba FIT Seniorji. Gre za univerzalno vadbo, ki je namenjena predvsem starejšim, vendar je primerna za izvajanje v vseh življenjskih obdobjih.

10. obletnica skupine Podgorje iz Kamnika - društvo Šola zdravja

Novice 20.05.2022
    V ponedeljek, 16. maja 2022, je kamniška skupina Podgorje društva Šole zdravja obeležila 10. obletnico delovanja na priljubljeni lokaciji v športnem parku Podgorje. Na tej lokaciji že deset let zapored od ponedeljka do petka ob 7.30 uri poteka jutranja telovadba, ne glede na letni čas in vremenske razmere.

Brezplačna spletna delavnica - Aktivno staranje

Novice 11.05.2022
    Športna unija Slovenija v sklopu projekta Aktivno staranje prireja brezplačno spletno delavnico z naslovom »Vpliv redne telesne dejavnosti na kognitivne sposobnosti starostnikov in kako lahko skozi vadbo vplivamo na njih«, ki bo potekala preko spletne platforme Zoom v četrtek, 26. maja, ob 19.00 uri.

Društvo šola Zdravja - skupina Radomlje obeležila 10. obletnico delovanja na svoji lokaciji

Novice 25.04.2022
    V četrtek, 21. aprila 2022, je domžalska skupina Radomlje obeležila že 10. obletnico delovanja na svoji lokaciji, ki se nahaja med dvema mostovoma ob Kamniški Bistrici. Že 10 let na tej lokaciji telovadba brez izjem poteka vsak dan ob 8.00 uri, razen ob nedeljah in praznikih.

Odprt razpis Aktivno staranje za leto 2022

Novice 01.04.2022
    Vabimo članice Športne unije Slovenije, da se pridružijo programu Aktivno staranje, ki združuje projekte Brezplačne vadbe Aktivno staranje, Jutranja telovadba in Festival aktivnega staranja.