Zdrava vadba v Akademiji gibanja in veščin

Zdrava vadba v Akademiji gibanja in veščin

  • 20.04.2023
  • V športnem društvu Ando Hirschmann že več let izvajajo program telesne vadbe Zdrava vadba. V društvu, ki je obenem nosilec znaka kakovosti Zdravo društvo, vadijo pod budnim očesom vodje in vaditeljice Martine Hirschmann.

Društvo deluje že vse od leta 1995 in tako na Gorenjskem ponuja pester nabor športnorekreativnih dejavnosti tako za odrasle kot otroke in mladino. Med njihovimi programi najdemo tako borilne veščine kot tečaje in delavnice samoobrambe za ženske, počitniške programe za otroke in kot že omenjeno tudi Zdravo vadbo. Slednja se odvija vsak ponedeljek in sredo med 9.00 in 10.00 uro v njihovih prostorih v Kranju, obiskujejo pa jo večinoma predstavnice ženskega spola.

Program vadbe je prilagojen predznanju in sposobnostim vadečih, vključujejo pa tudi pripomočke kot so trx trakovi. Poudarek vadbe je na stabilizaciji mišic trupa, medeničnega in ramenskega obroča, vadba pa je raznolika. Z delom v manjši skupini pa lahko vsem udeležnkam zagotovijo individualno obravnavo.

Program Zdrava vadba je v letu 2023 potekal vsak ponedeljek in sredo med 9.00 in 10.00 uro, udeležilo pa se ga je 15 udeleženk.

Program Zdrava vadba sofinancirata Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport in Fundacija za šport.

Zdrava vadba v Akademiji gibanja in veščin